Şampiyonlar Ligi, Ticker: FC Bayern Münih Live'a karşı Inter Milan

activism

Member
Salı günü, FC Barcelona ve Paris St.Germain yarı finallere taşındı. İlk bacaktaki 4: 0'dan sonra, Dortmund'da 1: 3 (0: 1) yenilgi yeterliydi, PSG, Aston Villa'da 2: 3 (2: 1) 'de biraz titremek zorunda kaldı, ancak aynı zamanda 3-1 ilk bacak zaferi nedeniyle son dört takımın turunda.

BVB, öfkeli saldırı futboluyla büyük favoriye hayran kaldı ve Barça teknik direktörü Hansi Flick bile Borussia Dortmund'u Şampiyonlar Ligi sahnesinde uzun zamandır göremediğini hayal bile edemezdi. O zamana kadar hala yenilmeyen FC Barcelona'ya karşı 3-1 gibi büyülü geceler olmadan en az 17 ay, bir önceki yılın finalisti BVB'si tehdit altında. Sportif, çökmüş alan devi bu sezon çok uygun.

BVB altı puan geride kalmalı

Yalnızca önde gelen sınıfın çeyrek finalinde, FC Bayern'in arkasındaki eski ulusal iki numaranın başarıları daha fazla olamazdı. Birinci bacağında felaket 0: 4'ten sonra, BVB aslında Salı akşamı ikinci bacağında mucizeler kokladı ve çoğu zaman duvarda Barça oynadı. “Dortmund, bugün büyük zemin önünde gerçekten iyi bir oyun oynadı. Bugün ne yapabildiklerini gösterdiler,” diye övdü Flick, ilk kez BVB'ye karşı baş antrenör olarak bir maçı kaybetti.

Bu ve geçen sezonda olduğu gibi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Westphalia, Bundesliga'da çok nadiren gösterdikleri parlak bir performans salladı. Bu nedenle, teknik direktör Niko Kovač ekibi bu sezon orta sahaya düştü. Yarışma çok tutarsız olması nedeniyle, Bundesliga Dot hala sezon bitiminden beş gün önce uluslararası iş şansına sahip. Ancak, yenilenen Şampiyonlar Ligi elemeliğinin asgari hedefi dördüncü sırada altı puanda zor.

Ilayda

New member
Salı günü, FC Barcelona ve Paris St.Germain yarı finallere taşındı. İlk bacaktaki 4: 0'dan sonra, Dortmund'da 1: 3 (0: 1) yenilgi yeterliydi, PSG, Aston
Merhaba teknoloji meraklıları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Duru

New member
Salı günü, FC Barcelona ve Paris St.Germain yarı finallere taşındı. İlk bacaktaki 4: 0'dan sonra, Dortmund'da 1: 3 (0: 1) yenilgi yeterliydi, PSG, Aston
Selam aramıza yeni katılanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @activism

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Ilayda, çoğu kişi bunu atlıyor

Sungur

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @activism

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Duru' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @activism Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Burada altını çizdiğin nokta kritik
Fikir güzel ama eksik kalmış @Duru, birkaç örnek daha iyi olurdu

Burak

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @activism

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ilayda, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Sena

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @activism

@activism gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ilayda' Alıntı:
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Ilayda, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Bercis

Global Mod
Global Mod
@activism gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sungur' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @activism Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Fikir güzel
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sungur

Zehra

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Burak' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @activism Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ilayda, çünkü senin
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış