Yahudi Nefreti: Anti -Semitizm Temsilcisi, Anayasanın Üniversitelerde Korunmasının Kullanımını İstiyor

activism

Member
Federal hükümetin anti -semitizm temsilcisi Felix Klein, Alman üniversitelerinde anayasal koruma tarafından daha fazla gözlemlenen anti -semitik faaliyetler istiyor. Hamas'a karşı kritik körlük “nefes kesici”.

Federal hükümetin anti -Semitizm temsilcisi Felix Klein, Alman üniversitelerindeki Yahudilerin nefretine karşı mücadelede Anayasa'nın korunması için ofisin kullanımının artması çağrısında bulundu. “Neue Osnabrükker Zeitung” dan Klein, soldaki, akademik ortamda anti -Semitik protestolar göz önüne alındığında, saf önleme çalışmaları artık yeterli değil.

“Hamas'a karşı kritik körlük gerçekten nefes kesici,” dedi Klein. “Bu ortamda gördüğümüz radikallik durumu devleti kabul etmemelidir.” Üniversitelerdeki kişilere ek olarak, bu nedenle Anayasanın Korunması Ofisi gibi güvenlik yetkilileri de gereklidir.

Klein ayrıca yeni seçilen Federal'ı ceza hukukunu uygulamaya çağırdı. Diğer devletlerin yok edilmesi, “nehrin denize” sözü, örneğin İsrail'de Hamas gibi yurtdışında terörün onaylanması da cezalandırılmalıdır.

Klein ayrıca göçmenlerin özellikle Alman anma kültürü konusunda bilinçte bir değişiklik üzerinde çalıştıklarını ileri sürdü. Klein, “Bu ülkenin bir parçası olarak, atalarınız Türkiye'den gelse bile İsrail ve Yahudiler için sorumluluğunuz olduğunu bilmelisiniz.” Dedi.

Klein, Gazze Şeridi'ni yeniden inşa etmek için ABD Başkanı Donald Trump tarafından sunulan plan olarak onay dile getirdi. Klein, “Radikal ve tamamen yeni düşünmenin yanlış olduğunu düşünmüyorum,” dedi.

Trump'ın Filistinlilerin Arap ülkelerine taşınması önerisi, yerinden edilme olarak yanlış yorumlandı. Ancak, ilerleme sadece bir yer değiştirmeyi hedeflerken, Gazze Şeridi yeniden inşa edilecekti. “Evinizi yenilerken, içinde uyumazlar,” dedi Klein.

Anti-Semitizm Görevlisi, Gazze Şeridi'ni bir tür koruma olarak ilan etme fikrini de elde edebildi. Şimdiye kadar, İsrail onlarca yıldır Ortadoğu çatışmasını askeri olarak çözmek için mümkün değildi. Klein, “Bu bağlamda, bölgenin tartışılabilecek makul bir teklif olduğu uluslararası bir yönetim fikrini de düşünüyorum.” Dedi.

OTS/SAM