Thomas Bach: IOC patronu yeni federal gençlik oyunlarını “Sefret Pure” olarak adlandırıyor

activism

Member
IOC Başkanı Thomas Bach, Alman ilkokullarındaki yarışmalarla nasıl başa çıkılacağını eleştiriyor. Bunu performans kaybı kavramını görüyor. Bu, sporun dayanacağı her şeyle değil, aynı zamanda bir toplumla da çelişir.

IOC Başkanı Thomas Bach, Almanya'daki çocukların spor yarışmalarında giderek daha fazla rekabet ettiklerini eleştiriyor. “İlköğretim okullarındaki rekabetin artık kaldırılması perişan. Spor ve toplumun temsil ettiği her şeyle çelişiyor ”dedi. Bunlar son zamanlarda reform yaptı, böylece odak noktası saf rekabet fikri yerine spor sevinci üzerine.

Bu, Uluslararası Olimpiyat Komitesi başkanı olarak neredeyse on iki yıl sonra Haziran ayında duracak olan Bach'ı rahatsız ediyor. “Bir toplum performansın sonunda yaşıyor. Zaten sporda çaba ve performansı lekeliyorsanız, bu ülkenin durumundan şaşırmanız gerekmiyor, ”diyor 1976'da Kanada Montreal'de Olimpiyat şampiyonu olan Franke'de doğan Franke.

Almanya'da, en iyi sporun eyaleti yıllardır, en son 2024 yazında Paris'teki Olympia'daki Alman katılımcıların yetersiz madalya getirisi ile tartışılmaktadır.

“Bu, sosyo -potansiyel performansa taahhüt içerir”

Buna ek olarak, Alman Olimpiyat Sporları Derneği bir süredir yaz oyunlarına ev sahipliği yapmaya çalışıyor. Almanya'daki bir dizi başvuru, nüfus arasında olumsuz bir tutum nedeniyle son yıllarda başarısız oldu.

“Almanya'da sonunda tekrar olumlu bir şeye ilham vermeliyiz. O zaman gerçekten istiyorum ve çabalayın. Ve her zaman sadece neyin yanlış gidebileceğinden şüphe etmiyor ”dedi. “Bir Alman vatandaşı olarak, IOC Başkanı olarak değil, söylüyorum. Bu aynı zamanda biraz kaybeden performansa sosyopolitik bir bağlılık içerir.

Başkanlığından sonra eve dönecek, dedi Bach: “İsviçre'de bir ayak tutacağız, ancak yaşam merkezi Franconian anavatanında Almanya'ya geri dönecek.”

DPA ile Suf