Stefan Kuntz: Demüciger HSV – “Augsburg, Berlin, Freiburg ve Mainz ile rekabet edemez”

activism

Member
İkinci bölümde yedi yıl sonra, HSV nihayet tırmanışı yaptı – ancak bu arada, kulüp patronu Stefan Kuntz'un bildiği gibi profesyonel futboldaki güçler değişti. Ancak, en önemli patronunu hayal etmek istemiyor.

Spor Yönetim Kurulu üyesi Stefan Kuntz, Hamburger SV Bundesliga'ya döndüğünde bazı başlangıçta zorluklar bekliyor. Kuntz, haftalık gazete “Die Zeit” ile yaptığı röportajda, “Gelecek sezon Augsburg, Berlin, Freiburg ve Mainz ile rekabet edemeyeceğimizi kabul etmeliyiz. Bu kulüpler Bundesliga'da 10, 15 yıldır. Büyük bir finansal temel geliştirdik. Oraya tekrar ulaşmalıyız.” Dedi.

Uzun İkinci Bölüm üyeliği nedeniyle, HSV, üst evin en rakipleriyle ekonomik olarak göz seviyesinde değil. Bununla birlikte, sağlam bir finansal kurs devam edecektir. Kuntz, “Alçakgönüllülük ve işle şekillenen yolumuzdan sadece bir santimetre uzaklaşmak kesinlikle yanlış olurdu. Bu yüzden kasıtlı olarak tekrar duvara bir şeyler süreceğiz.”

Uzun süredir yatırımcı Klaus-Michael Kühne'den bir başka kredi de hariç tutuldu. “Hemen İsviçre'ye gitmeye başlamıyoruz. Önceki desteği olmadan, HSV artık var olduğu gibi artık var olmayabilir. Şimdi onunla temasa geçtik ve her şeyden önce büyük bir hayran olduğu için onu tebrik ettik.

HSV, bir oran duygusu ile takviyeleri planlıyor

Kuntz hala rekabetçi bir ekip oluşturabildiğine ikna olmuş. “Bundesliga'daki kalite acımasız. Ama inanıyorum ki doğru karışımı bulacağımız” dedi. “En iyi performans gösterenler, liderler, normal oyuncular ve genç oyuncular arasında bir karışım.”

Takviye ararken “zihniyet ve kalite” gereklidir. Kuntz, bir yıldızın maliyetli bir taahhüdünü en baştan dışlamaz. Kulüpteki herkes “bize sportif yardım ettiğine, bize yardım ettiğine, karakter açısından bize yardımcı olduğuna ve felsefemize uyduğuna” ikna olursa, erişeceksiniz, HSV Spor Direktörü ve eklediniz: “Böylece Florian Wirtz'i alacağım!”

Pazar günü, HSV, Fürth'deki bir başarı ile ikinci bölüm şampiyonasını güvence altına alma şansına sahip. Kesin olan Pazartesi günü saat 17: 00'den itibaren. Hayranlar ile Hamburg Belediye Binası pazarında kutlanacak. Daha sonra iç Altesters çevresinde bir tur var, on binlerce hayran bekleniyor.

Lno/jlau