Real Madrid: Milli oyuncu Toni Kroos, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından kariyerine son verdi

activism

Member
Futbol “Futbolu bırakın”

Milli oyuncu Toni Kroos kariyerinin sona erdiğini duyurdu

13:07 itibariyle| Okuma süresi: 2 dakika

Toni Kroos performansının zirvesindeyken ayrılmak istiyordu.  Bu yüzden yakında bitecek

Toni Kroos performansının zirvesindeyken ayrılmak istiyordu. Bu yüzden yakında bitecek

Kaynak: REUTERS

WELT podcast'lerimizi buradan dinleyebilirsiniz

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları da bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesine ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Tahminler bitti. Uzun süredir milli oyuncu Toni Kroos'un bu sezondan sonra geleceğinin nasıl olacağı belli değildi. Real Madrid'le olan sözleşmesi sona eriyor. Şimdi 34 yaşındaki oyuncu kararını “Einfach mal Luppen” adlı podcast'inde duyurdu.

NMilli oyuncu Toni Kroos, bu yaz Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından başarılı kariyerine son veriyor. 34 yaşındaki Real Madridli oyuncu kararını Salı günü “Einfach mal Luppen” adlı podcast'inde ve sosyal medyada duyurdu. 2014 dünya şampiyonu, “O kadar kolay fark edilmiyor ama işe yarıyor” dedi ve “Artık bir yandan çok mutlu, diğer yandan çok üzgün olma hissini anlayabiliyorum.”

Avrupa Şampiyonası'nda milli antrenör Julian Nagelsmann'ın seçimiyle son uluslararası maçlarına çıkacak olan orta saha stratejisti şu ana kadar DFB formasıyla 108 kez forma giydi. 2021 Avrupa Şampiyonası'nın ardından Kroos, milli takım kariyerine son verdi ancak geçen Mart ayında kendi evinde oynanacak Avrupa Şampiyonası öncesinde uluslararası maçlar için Nagelsmann tarafından geri getirildi. Kroos, Nagelsmann'ın 14 Haziran'dan 14 Temmuz'a kadar olan turnuvaya ilişkin değerlendirmelerindeki ana oyunculardan biri.

“Bunu çok çok uzun süre düşündüm ve son birkaç günde bir sonuca vardım; bu sezon, bu harika sezon, Real'le geçirdiğim onuncu sezon aynı zamanda Real'le geçirdiğim son sezon.” Kroos, 1 Haziran'da Londra'da Şampiyonlar Ligi finalinde Royals ile Borussia Dortmund'la karşılaşacaklarını söyledi. Şu ana kadar Kroos, biri FC Bayern ile ve dört kez Real ile olmak üzere beş kez potayı kazandı.

Kroos amacına ulaştığını söyledi

Son yıllarda onu dikkatle dinleyen herkes, kariyerine son vermesi için tek seçeneğin Real Madrid olduğunu duymuştur. “Ve bir artı biri toplayabilen herkes artık Real'deki son sezonunun bu yaz bittiği anlamına geldiğini biliyor. Artık Real yok, futbol yok” dedi Kroos.

ayrıca oku

Instagram'da şunları yazdı: “17. Temmuz 2014, Real Madrid'deki sunumumun günü, hayatımı değiştiren gün. Bir futbolcu olarak hayatım ama her şeyden önce bir insan olarak. Bu, dünyanın en büyük kulübü için yeni bir bölümün başlangıcıydı. On yıl sonra sezon sonunda bu bölüm sona eriyor. Bu başarılı zamanı asla unutmayacağım.

Daha sonra makalesinde kariyerinin sonunu tartıştı: “Her zaman söylediğim gibi: Real Madrid benim son kulübüm ve öyle kalacak. Kararım için doğru zamanı bulduğum ve bunu kendim yapabildiğim için mutlu ve gururluyum. Amacım her zaman kariyerimi performans seviyemin zirvesinde bitirmek oldu.”