Paris Hilton: “İlaçla dolup taştı ve personel tarafından cinsel istismara uğradı”

activism

Member
panorama Paris Hilton'un

“İlaçlarla dolup taştım ve personel tarafından cinsel istismara uğradım”

Şu an: 11:54| Okuma süresi: 2 dakika

Paris Hilton ABD Kongresi'nde

Paris Hilton ABD Kongresi'nde

Kaynak: Getty Images aracılığıyla AFP/SAMUEL ÇORUM

Realite yıldızı ABD Kongresi'nde çocuklara yönelik tesislerdeki istismar hakkında konuştu: Paris Hilton, 16 yaşındayken gece yataktan sürüklenerek bir eve götürüldüğünü söylüyor. Ailesi operatörler tarafından aldatıldı.

eEtkileyici bir görünümdü: ABD'li realite yıldızı Paris Hilton, Washington'daki Kongre'deki gençlik tesislerinde istismara karşı mücadelede daha katı kurallar getirilmesi çağrısında bulundu ve bu tür yerlerdeki kendi istismar deneyimlerini ayrıntılı olarak anlattı.

43 yaşındaki genç Çarşamba günü (yerel saatle) şunları söyledi: “16 yaşımdayken, gece yarısı yatağımdan sürüklenerek başka bir eyalete, dört yataklı gençlik yardım kuruluşundan ilkine götürüldüm.” ), ABD Medya Evi Komitesi'ne göre.

İki çocuk annesi, “Bu programlar iyileşme, büyüme ve destek vaat ediyordu.” Bunun yerine Hilton'un iki yıl boyunca özgürce konuşmasına veya hareket etmesine izin verilmediğini bildirdi. “Bana zorla ilaç pompalandı ve personel tarafından cinsel tacize uğradım.” Koridorlarda sürüklendi ve soyundu.

ayrıca oku

Savaş sonrası dönemde pek çok çocuk kaplıcada korkutucu zamanlar yaşadı.  Bad Rothenfelde'deki (Aşağı Saksonya) çocuk bakımevinde de durum aynı.

Hilton, ebeveynlerinin bu konuda hiçbir şey bilmediğini sürdürdü. Hilton'un dediği gibi, tesislerin işletmecileri tarafından “kar amacı güden bir sektör” tarafından kandırıldılar. Bunlar, diğer şeylerin yanı sıra, sorunlu gençlere yönelik tesisleri de içermektedir.

Hilton etkilenenler için mücadele etmeye çalışıyor

Hilton'un deneyimlerinden ilk kez bahsetmesi değil. “Burası Paris” (2020) adlı belgeselinde gençliğinde bu tür kurumlarda taciz ve şiddete maruz kaldığını kamuoyuna duyurdu. Ayrıca ABD medyasında fiziksel ve psikolojik tacize de yer vermişti. Hilton, 2022'nin sonunda New York Times'a yayınlanan bir videoda “Sonra bizi masaların üzerine koydular ve parmaklarını içimize soktular” dedi. “O kesinlikle bir doktor değildi.”

Burada üçüncü taraflardan içerik bulacaksınız

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, kişisel verilerin iletilmesine ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir; çünkü gömülü içeriğin sağlayıcıları, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak bu izni gerektirir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Bugün ABD kurumlarında benzer deneyimler yaşayan gençlere seslenen Hilton, şunları söyledi: “Sizi görüyorum. Sana inanıyorum. Neler yaşadığını biliyorum ve senden vazgeçmeyeceğim.”