Luis Rubiales: Futbol Hermoso, öpücük skandalından sonra yargılama çağırıyor “Önemli Emsal”

activism

Member
İspanyol milli futbolcu Jennifer Hermoso, Kiss skandalındaki karardan sonra, kadınların hakları için öncü bir karar olduğu için eski birleşme patronu Luis Rubiales'in cezasını düşünüyor. Hermoso, “Sonuçta, bu hala yapılacak çok şey olduğu sosyal bir ortamda önemli bir emsal yaratıyor.” Dedi. “Kalbim bu mücadelede bana dayanan ve yardım edecek ve yardım edilecek insanlarla doludur.”

Perşembe günü, bir İspanyol Rubiales mahkemesi, 2023 Dünya Kupası finalinden sonra moso'yu ona karşı öptüğü için cinsel saldırganlıktan suçlu konuştu.

Ne eski dernek lideri ne de oyuncu yargıyı kabul etmek istemedi. Ancak anlaşmaya göre, her iki taraf da yetkilinin cinsel saldırganlık için ödeme yapması gereken yaklaşık 11.000 avro para cezasına itiraz etmeyi planlıyor.

Kamu savcısı da hakimin kararını kabul etmek istemiyor. Bu, “AS” ve diğer İspanyol medyası uzman gazetesi, kişilerin ve kurumların çevrelerine atıfta bulunan devlet TV yayıncısı RTVE tarafından bildirildi.

Madrid'deki eyalet mahkemesinin nispeten hafif kararı, kadın hakları aktivistleri, politikacılar, medya ve diğer gözlemciler tarafından keskin bir şekilde eleştirilmişti. Kamu savcısı 47 yaşındaki için toplam iki buçuk yıl hapis cezası istemişti.

Elde edilen para cezasına ek olarak, sanığın Hermoso'ya 200 metre yarıçapında yaklaşması ve bir yıl veya zamanında onunla iletişim kurması yasaklanmıştır.