İfadeler: Neden Saskia Esken SPD için sol dış kenarda oturuyordu?

activism

Member
SPD Başkanı Saskia Esken, Şansölyeden sosyal medyada tahrişe neden olan bir fotoğraf ölçüyor. Şansölye Olaf Scholz Çarşamba günü CDU patronu Friedrich Merz, SPD patronları Esken ve Lars Klingbeil ve CSU bölgesel grup lideri Alexander Dobrindt ile tavsiyelerde bulundu. Esken solda oturuyordu, yapıldığı sosyal medyada, ofsaytta oturuyorlardı, dört adam canlı bir sohbetteydi.

“Her zaman kendimi arıyorum, hatta konuşma şovlarında veya basın konferanslarında, soldaki alan.” Dedi. “Çünkü sadece sağ kulağımı duyuyorum,” diye açıkladı sebebi. Sol kulakta sağır. Çocukken menenjit iltihabı vardı, işitsel sinir ölmüştü.

SPD lideri, sol kenardaki yer tüm muhatapları iyi duymasını sağlıyor. “Konuşma ortaklarının sayısı garipse, böyle bir oturma düzenlemesi sonuçları.” Esken vurguladı: “Bu tura dahil olup olmadığım sorulduğunda bu önemli değildi. Zaten dinlediğimden eminim. “

Pempettag'den Scholz ve Esken arasında heyecan videosu

Pempeton'dan Scholz ve Esken arasındaki bir sahne, Aralık ayında sosyal medyada heyecan yarattı. Güven meselesine oy verdikten sonra kaydedilen kısa bir video, şansölyenin SPD parlamento grubu lideri Rolf Mützenich ile nasıl konuştuğunu gösteriyor. Esken eklenir, Scholz kısa bir süre ona bakar – daha sonra yorum yapmadan kapatmak ve bırakmak için. Esken ellerinden yayılır – sanki söylemek istiyormuş gibi: Şimdi neydi?

Esken daha sonra bir DPA video röportajında konuşmadan sonra Scholz'un “bir tür tünelde” olabileceğini söyledi. “Olaf Scholz benimle çok sıcak ve kapsamlı bir şekilde özür diledi ve benim için de yapıldı” dedi.