Dele Alli: Milli oyuncu, çocukluk çağındaki cinsel istismarı gözyaşları içinde bildirdi

activism

Member
Futbol dele alli

Gözyaşları ile milli oyuncu çocuklukta cinsel istismarı bildirdi

13:22 itibarıyla| Okuma süresi: 2 dakika

27 yaşındaki Dele Alli, şu anda Premier Lig'de Everton FC için oynuyor

27 yaşındaki Dele Alli şu anda Everton FC’de oynuyor

Kredi: pa/NurPhoto/MI Haberleri

Bir podcast’te, İngiliz uluslararası Dele Alli zorlu çocukluğundan bahsediyor. Everton profesyonelinin anlattığı şok edici şeyler. 12 yaşındayken nihayet “büyük bir aile” tarafından evlat edinildi ve bu, hayatını daha iyi hale getirdi.

Tottenham Hotspur’da düzenli bir yer kazandığında ve İngiliz futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edildiğinde 19 yaşındaydı. Ancak son zamanlarda Dele Alli’nin kariyeri biraz durdu. 27 yaşındaki ve 37 forma giyen İngiliz milli oyuncu, şu anda kendisini geçen sezon Beşiktaş’a ödünç veren Everton FC’de oynuyor.

Bir röportajda Alli, çocukken başına gelen cinsel istismarı bildirdi. 27 yaşındaki YouTube podcast’i “The Overlap”ta eski milli oyuncu Gary Neville ile gözyaşları içinde ve titreyen bir sesle zorlu çocukluğu hakkında konuştu.

Alli, altı yaşındayken tacize uğradığını söyledi. Yedi yaşında sigaraya, sekiz yaşında uyuşturucu satmaya başladı. Alli, “Yaşlı biri bana bisikletli bir çocuğa çarpmayacağını söyledi” dedi. “Yani futbolumla dolaşıyordum ve yanımda uyuşturucu vardı.”

evlat edinen ebeveynler sayesinde

12 yaşındayken nihayet “büyük bir aile” tarafından evlat edinildi ve bu, hayatını daha iyi hale getirdi. Alli, evlat edinen ebeveynleri için “Bunu benim için daha iyi insanlardan isteyemezdim” dedi. “Tanrı herhangi bir insan yarattıysa, bunlardı.”

ayrıca oku

Alli ayrıca son birkaç aydır uyku hapı bağımlılığı ve akıl sağlığı sorunlarıyla mücadelesinden de bahsetti. “Modern bir ruh sağlığı rehabilitasyon merkezine gitmeye karar verdim. Bağımlılığı, akıl sağlığını ve travmayı tedavi ediyorlar çünkü zamanının geldiğini hissettim.”

ayrıca oku

Vücuda zarar vermeden güçlü kaslar oluşturun.  WELT için bir uzman, kuvvet antrenmanınızı kendiniz nasıl optimize edebileceğinizi açıklıyor

Sürdürülebilir kas geliştirme